سامانه بوستان (وب سایت دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان)

این سامانه برای تمامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی و همچنین دانشجویان فعال کارشناسی دانشگاه صنعتی اصفهان امکان ایجاد وب سایت شخصی حرفه ای را بدون نیاز به دانش تخصصی وب و تنها با چند کلیک ساده در محیطی کاملا امن و کاربر پسند فراهم می آورد. از جمله مزایای این طرح : داینامیک بودن وبسایت ها می باشد که دانشجویان تنها توسط مرورگر اینترنتی خود قادر خواهند بود از هرکجا و هر زمان محتوای وب سایت خود را ویرایش کنند و در این میان نیاز به هیچ دانش  فنی مرتبط با مباحث وب نخواهند داشت. نگرانی از بابت امنیت و بحث های فنی بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) از عهده دانشجویان برداشته شده و آنان با خیالت راحت تنها به محتوای سایت خود می اندیشند. جهت دسترسی به سایت های ایجاد شده در این سامانه از نشانی boostan.iut.ac.ir استفاده نمایید.